×
Vladimir Putin, 14 qershor 2013
Rusia do të forcojë kapacitetet e veta në sektorin e kozmonautikës, duke përfshirë edhe aspektin e zhvillimeve shkencore, deklaroi sot Presidenti rus Vladimir Putin gjatë një takimi kushtuar 50-vjetorit të fluturimit në kozmos të gruas së parë kozmonaute, Valentina Tereshkova.
Detyra kryesore e "G-20" dhe presidencës ruse në veçanti është "garantimi i
Presidentët e Rusisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, respektivisht Vladimir Putin
Sipas fjalëve të Presidentit rus Vladimir Putin krijimi i këshillave të reja, fondacioneve dhe organizmave të tjera ndërkombëtare nuk do të jetë "kurë" për të gjitha problemet. Kjo është një qasje e gabuar.
Pyetja.Ju po niseni për pjesëmarrje në Samitin e "Tetëshes së Madhe" jo vetëm si kryetar i një prej shteteve anëtare të “G-8”, por edhe si udhëheqës i vendit këtë vit kryesues në "G-20".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
8
9
11
15
16
22
23
27
28
29
30