×
Vladimir Putin, 7 qershor 2013
Presidenti rus Vladimir Putin për herë të parë përdori pistën e helikopterëve në Kremlin, njoftoi Sekretari për shtyp i Presidentit, Dimitri Peskov.
Presidenti rus Vladimir Putin nënshkroi një urdhëresë që autorizon demonstrimin e gjuajtësit multifunksional rus "Su-35S" (russ.
Zëdhënësi Presidentit rus, Dimitri Peskov, i quan thjesht thashetheme supozimet se Putin menjëherë pas divorcit do të martohet.
Stacioni i radarit të gjeneratës së re "Voronezh" (russ. “Воронеж”) u vu në dezhurn luftarak në Armavir. Presidenti Vladimir Putin, i cili mbikëqyri në mënyrë të drejtpërdrejtë vënien e tij në regjim operacional nga pika Qendrore e Komandës së Forcave të Armatosura të Rusisë në Moskë, deklaroi se fillimi i funksionimit të tij do të forcojë garancitë e sigurisë në drejtimet më prioritare - në jug dhe jugperëndim të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
8
9
11
15
16
22
23
27
28
29
30