×
Vladimir Putin, 6 qershor 2013
Deri në vitin 2018 në shfrytëzim do të vihen 7 stacione radarësh
Presidenti rus Vladimir Putin dhe Ljudmilla Putin njoftuan se martesa e tyre u prish. Presidenti rus Vladimir Putin dhe Ljudmilla Putin shpallën për shpërbërjen e martesës së tyre.
Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, do të vizitojë sot pikën e Komandës Qendrore të Forcave të Armatosura të Rusisë, njofton shërbimi për shtyp i Kryetarit të shtetit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
8
9
11
15
16
22
23
27
28
29
30