×
Vladimir Putin, 23 maj 2013
Silvio Berlusconi dhe Vladimir Putin do të takohen sërish në ditët e ardhshme, shkruan gazeta ruse "Izvestia".
Sekretari i Këshillit të Sigurimit rus Nikollai Patrushev i përcolli Presidentit amerikan Barack Obama
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
3
4
5
11
12
14
18
19
22
25
26
28
29
30