×
Vladimir Putin, 12 shkurt 2013
Rusia dhe Finlanda do të vazhdojnë punën për thjeshtësimin e regjimit të vizave.
Presidenti i Rusisë në verë të këtij viti do të vizitojë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
16
17
21
22
23
24
26