×
Vladimir Putin, 24 janar 2013
Rusia vazhdon të mbrojë rolin qendror të OKB-së në Lindjen e Mesme dhe mb
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin pranoi letrat kredenciale prej ambasadorëve të rinj të 19 vendeve në Rusi. Në këtë mënyrë aktiviteti i ambasadorëve të huaj në Rusi mori status zyrtar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
25
26
27
28
29
31