×
Vladimir Putin, Janar 2013
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin diskutoi në një bisedë telefonike me Kryeministrin e Irakut Nouri al-Maliki çështjet e bashkëpunimit dypalësh të vendeve, njoftoi shërbimi për shtyp i Kremlinit.
Rusia vazhdon të mbrojë rolin qendror të OKB-së në Lindjen e Mesme dhe mb
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin pranoi letrat kredenciale prej ambasadorëve të rinj të 19 vendeve në Rusi. Në këtë mënyrë aktiviteti i ambasadorëve të huaj në Rusi mori status zyrtar.
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin urdhëroi Shërbimin Federal të Sigurimit (SHFS) të krijojë sistemin për zbulimin, parandalimin dhe likujdimin e pasojave të sulmeve kibernetike ndaj burimeve ruse të informacionit.
Rusia ka ndërmend të zhvillojë teknologjinë e lartë të ndërtimit
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin nënshkroi një dekret për dhënien e shtetësisë ruse aktorit francez Gerard Depardieu. Për këtë njoftohet në faqen e Internetit të Kremlinit.
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin nënshkroi një ligj, falë të cilit biznesmenët e huaj mund të marrin vizë ruse biznesi të vlefshme për pesë vjet, njoftohet në faqen e Internetit të Kryetarit të shtetit.
Të nderuar miq! Ne po e përcjellim tashmë në histori vitin 2012 duke i dhënë lamtumirën atij. Për vendin tonë ai ishte shumë i rëndësishëm. Unë do të doja t’ju falënderoja sinqerisht për mundin tuaj, për punën tuaj dhe rezultatet e saj, t’ju falënderoja nga zemra për besimin dhe mbështetjen që më dhatë.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
25
26
27
28
29
31