×
Vladimir Putin, 17 tetor 2012
Siç deklaroi sot në mbledhjen e Komisionit për Bashkëpunimin Tekniko-Ushtarak Presidenti rus Vladimir
Askush nuk ka të drejtë t’i diktojë Rusisë se me kë dhe në ç'mënyrë duhet të zhvillojë tregtinë e armëve. Kjo u deklarua nga Presidenti Vladimir Putin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
3
4
5
6
7
9
10
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31