×
Vladimir Putin, Tetor 2012
Mirëdita, të nderuar miq!
Jam shumë i lumtur që më jepet mundësia të përshëndes pjesëmarrësit e Kongresit të IV Botëror të Bashkatdhetarëve. Takimet tuaja janë bërë tashmë një traditë e mirë dhe e rëndësishme. Kësaj here në Shën Petersburg janë mbledhur së bashku delegatë nga më shumë se 90 vende të botës.
Siç deklaroi sot në mbledhjen e Komisionit për Bashkëpunimin Tekniko-Ushtarak Presidenti rus Vladimir
Askush nuk ka të drejtë t’i diktojë Rusisë se me kë dhe në ç'mënyrë duhet të zhvillojë tregtinë e armëve. Kjo u deklarua nga Presidenti Vladimir Putin.
Kjo iu bë e ditur gazetarëve nga Sekretari për shtyp i Presidentit rus Dimitri Peskov.
Vizita e Presidentit të Rusisë Vladimir Putin në Turqi është shtyrë për një afat të pacaktuar.
Të nderuar zonja dhe zotërinj! Të dashur kolegë, miq!Për të gjithë ne dita e sotme është një eveniment i madh, tejet i rëndësishëm. Përfundoi ndërtimi i degës së dytë dhe gazsjellësi “Nord Stream” (“Rryma Veriore”) po fillon të punojë me kapacitetin e vet të plotë. Konsumatorët evropianë do të kenë mundësi të marrin çdo vit deri në 55 miliardë metra kub gaz rus.
Samiti i liderëve të Rusisë, Pakistanit, Afganistanit dhe Taxhikistanit, i planifikuar për k
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
3
4
5
6
7
9
10
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31