×
Vladimir Putin, 2 mars 2012
Vladimir Putin e quan dukuri pozitive intensifikimin e prirjeve të opozitës në Rusi. Kjo do
Kryeministri dhe kandidati presidencial i Rusisë Vladimir Putin zhvilloi një takim me kryeredaktorët e botimeve kryesore ndërkombëtare.
Pezullimi i dhënies nga Perëndimi të ndihmës ushtarake opozitës siriane do të mundësojë uljen e kryengritësve në tryezën e bisedimeve.
Kryeministri dhe kandidati presidencial Vladimir Putin deklaroi, se nëse do të fitojë në zgjedhjet presidenciale të 4 marsit, ai nuk do të rreptësojë sistemin politik në Rusi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
4
8
9
10
13
14
15
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31