×
Vladimir Putin, 13 shkurt 2012
Investimet në sferën e arsimit do të bëhen prioritet i rëndësishëm buxhetor për Rusinë në dekadën e ardhshme.
Kryeministri dhe kandidati për president Vladimir Putin doli me artikullin e vet të pestë parazgjedhor kushtuar problemeve sociale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
4
5
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26