×
Vladimir Putin, Janar 2012
“Rusia ka nevojë për një ekonomi të re me një industri konkurruese dhe infrastrukturë përkatëse, për një sferë të zhvilluar mirë në sektorin e ofrimit të shërbimeve, për një bujqësi të efektshme.
Kryeministri dhe kandidati presidencial Vladimir Putin paraqiti pjesën e tretë të programit të vet elektoral. Artikulli të tij i kushtohet ndryshimit të prioriteteve në politikën ekonomike.
Sipas rezultateve të sondazhit të zhvilluar nga Qendra Kombëtare ruse për Hulumtim t
Sot në mbledhjen e kolegjiumit të Shërbimit Federal të Migracionit Kryeministri Vladimir Putin bëri publike disa teza të politikës së migracionit.
Rusia është një vend i lirë, i hapur në të cilën nuk do të ketë më kurrë diktaturë. Për këtë deklaroi Kryeministri Vladimir Putin në takimin me studentët e Universitetit Politeknik të qytetit Tomsk (Siberi Perëndimore).
Mirëkuptimi multinacional është një nga kushtet kryesore të ekzistencës së
Kryeministri Vladimir Putin propozoi krijimin e një strukture federale, përgjegjëse për zhvillimin
Kompania televizive britanike BBC filloi transmetimin e filmit dokumentar mbi Vladimir Putin me titull “Putin, Rusia dhe Per
Kryeministri rus vazhdon, si dhe më parë, të ruajë pozita kryesuese në mesin e kandidatëve për president të vendit.
Kryeministri rus Vladimir Putin është mëse i bindur se futbolli në Rusi ka perspektiva të mira. “Dua të theksoj se futbolli në Rusi ka qenë gjithmonë diçka më shumë se thjesht një lloj sporti.
Zgjedhjet e ardhshme presidenciale, marrëdhëniet e autoriteteve dhe opozitës, pabarazia sociale dhe rrug
Biznesmeni dhe politikani rus Boris Berezovski, i cili ka marrë azil politik në Britaninë e Madhe, iu drejtua me një letër të hapur Patriarkut të Moskës dhe gjithë Rusisë Kirill.
Kryeministri dhe kandidati presidencial i Rusisë Vladimir Putin ftoi shoqërinë ruse për diskutimin e gjerë të perspektivave të zhvillimit të vendit. Në aktikullin e vet botuar në gazetën ruse “Izvestia” («Известия») dhe në faqen e Internetit putin2012.ru, Vladimir Putin përcaktoi një rreth çështjesh, që do të përfshihen edhe në programin e tij parazgjedhor, dhe i bëri thirrje shoqërisë civile për të ushtruar një kontroll më të rreptë ndaj politikanëve.
Kryeministri rus Vladimir Putin i bëri thirrje shoqërisë ruse për një dialog të gjerë në lidhje me problemet dhe rrugët e zhvillimit të mëtejshëm të vendit.
Në mesditën e datës 12 janar të vitit 2012 në sistemin e domain rus të Internetit filloi të funksionojë site www.putin2012.ru . Atë e hapi Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin, i cili kandidon për presidencën në 4 mars të këtij viti.
Kryeministri Vladimir Putin, si dhe më parë, vazhdon të ruajë pozita kryesuese në mesin e kandidatëve për president të Federatës Ruse.
Rusia po përgatitet për fillimin e fazës aktive të fushatës presideciale (4 mars). Favoriti i garës - ish Presidenti dhe Kryeministri aktual i Rusisë Vladimir Putin po përpilon personalisht programin e vet zgjedhor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
14
15
18
21
22
24
28
29
31