×
Vladimir Putin, 27 dhjetor 2011
Kryeministri Vladimir Putin nuk ia ka aspak frikën zgjedhjeve të ardhshme presidenciale në Rusi dhe
Kryeministri rus Vladimir Putin quan si një nga rezultatet më të rëndësishme ekonomike të vitit në përfundim për vendin konsolidimin e tendencës për rritje të qëndrueshme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
2
3
5
6
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
29
30
31