×
Vladimir Putin, 15 dhjetor 2011
Vladimir Putin nuk do të mbetet as edhe një ditë më gjatë në kabinetin e vet, nëse nuk do të ndjejë mbështetjen e popullit.
Bashkëpunimin e Rusisë me BE e pengon mentaliteti i vjetëruar i “Luftë
Kryeministri Vladimir Putin deklaroi sot në komunikimin televiziv direkt me qytetarët rusë, se Rusia nuk do ta ndërtojë politikën e saj të jashtme në mënyrë të tillë sikur vendi të ndodhet në rrethim armiqësor.
Vladimir Putin nuk do të mbetet në kabinetin e vet në qoftë se atë nuk do ta mbështesë populli. “Unë mund të mbështetem vetëm tek populli rus.
Kryeministri Vladimir Putin e quan biznesmenin Mikhail Prokhorov si një konkurrent të fortë dhe të denjë në zgjedhjet presidenciale të 4 marsit të vitit 2012.
Kryeministri Vladimir Putin shpreson se Rusia, Bjellorusia dhe Kazakistani do të mund të kalojnë në të ardhmen tek përdorimi i monedhës unike.
Vladimir Putin i quajti të shëmtuara, të neveritshme dhe rrëqethëse kuadrot e filmimeve televizive të vrasjes pa gjyq të ish udhëheqësit libian Muammar Gaddafi. “Gjithë botës i demonstruan se si e vranë atë”, - theksoi Kryeministri rus.
Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin parashtroi një nga qëllimet e tij kryesore në rast se zgjidhet president, dhe pikërisht, rritjen e qëndrueshmërisë së sistemit politik të vendit dhe shpëtimin e tij nga ndikimi i huaj.
Gjatë komunikimit në “linjë direkte” televizive me qytetarët e Rusisë Kryeministri
Ekonomia ruse në vitin 2011 do të rritet me 4,2-4,5%, tha Kryeministri Vladimir Putin, duke iu përgjigjur pyetjeve të qytetarëve rusë në eter të drejtpërdrejtë televiziv.
Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin i propozoi Komisionit Zgjedhor për të instaluar web-camera në gjithë 90 mijë qendrat ekzistuese të votimit për zgjedhjet presidenciale të vitit 2012.
Kryeministri rus Vladimir Putin nuk vëren asgjë të jashtëzakonshme në faktin e zhvillimit të demostratave që patën vend pas zgjedhjeve parlamentare të 4 dhjetorit. Rezultatet e zgjedhjeve, pa dyshim, pasqyrojnë raportin aktual të forcave politike në vend, mendon Kryeministri.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
2
3
5
6
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
29
30
31