×
Vladimir Putin, Gusht 2011
Kryeministri rus Vladimir Putin të hënën mori pjesë në bike-show në
Rusia përfundoi konsolidimin e industrisë së aviacionit dhe ka përcaktuar tashmë degën avia-kozmike si prioritet absolut strategjik në zhvillimin e vet.
Në Rusi përfundoi procesi i krijimit të Agjencisë së Iniciativave Strategjike (AIS), deklaroi Kryeministri Vladimir Putin.
Nga konsolidimi i përfaqësuesve të nacionaliteteve dhe feve të ndryshme varet e ardhmja e Rusisë, deklaroi Kryeministri i Federatës Ruse Vladimir Putin në takimin në Kisllovodsk me rininë e Kaukazit të Veriut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
2
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31