×
Vladimir Putin, Korrik 2011
Vëllimi i investimeve direkte në ekonominë e Rusisë, sipas vlerësimeve paraprake t
Nuk përjashtohet edhe mundësia e ndërtimit të degës së
Në Magnitogorsk (Ural) në prani të Kryeministrit Vladimir Putin u lançua reparti i makinerive të petëzimit të ftohtë të metalit (laminimit), i cili do të prodhojë metale për automobilat dhe pajisjet shtëpiake të nivelit botëror.
Kryeministri rus Vladimir Putin i përshkroi si “huliganizëm” përpjekjet e SHBA
Kryetari i qeverisë së Federatës Ruse ndodhet sot me një vizitë pune në Shën Petersburg.
“Radio 7” (FM 104,7) po zhvillon aktivitetin “Premiera nga Kryeministri”: më 6 korrik
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
5
7
9
10
12
13
14
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31