×
Vladimir Putin, 30 dhjetor 2009
Sberbanka e Rusisë i paraqiti gjigandit amerikan të automobilave "General Motors" një llogari shumëmilionëshe dëmshpërblimi për marrëveshjen e prishur në lidhje me ujdinë e shit-blerjes së kompanisë gjermane të automobilave Opel.
Faza aktiva e krizës ekonomike në Rusi tashmë u kapërcye dhe "duket filluar që nga gjysma e dytë e vitit 2010 do të fillojë të rivendoset rritja ekonomike".
Kryeministri Vladimir Putin miratoi projektin ndërqeveritar të marrëveshjes me Osetinë e Jugut për udhëtimet e ndërsjellta pa viza të shtetasve të të dy vendeve. MPJ e Rusisë u ngarkua me detyrën e nënshkrimit të këtij dokumenti.
Udhëheqja ruse do të vazhdojë luftën kundër krizës edhe
Tarifa e taksës doganore të eksportit të naftës bruto do të ulet që nga 1 janari i vitit 2010 në Federatën Ruse nga 271 dollarë deri në 267 dollarë për ton.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27