×
Vladimir Putin, Dhjetor 2009
 Kryeministri Vladimir Putin i dërgoi kryetarëve të shteteve dhe qeverive të vendeve
Viti 2009 për Rusinë, si dhe për gjithë botën, ishte mjaft
Suksese grandioze u uroi për vitin që vjen Kryeministri Vladimir Putin qytetarëve rus
"Gjithmonë ne presim Vitin e Ri, sepse kjo pritje ka lidhje në se jo me ndonj
Sberbanka e Rusisë i paraqiti gjigandit amerikan të automobilave "General Motors" një llogari shumëmilionëshe dëmshpërblimi për marrëveshjen e prishur në lidhje me ujdinë e shit-blerjes së kompanisë gjermane të automobilave Opel.
Faza aktiva e krizës ekonomike në Rusi tashmë u kapërcye dhe "duket filluar që nga gjysma e dytë e vitit 2010 do të fillojë të rivendoset rritja ekonomike".
Kryeministri Vladimir Putin miratoi projektin ndërqeveritar të marrëveshjes me Osetinë e Jugut për udhëtimet e ndërsjellta pa viza të shtetasve të të dy vendeve. MPJ e Rusisë u ngarkua me detyrën e nënshkrimit të këtij dokumenti.
Udhëheqja ruse do të vazhdojë luftën kundër krizës edhe
Tarifa e taksës doganore të eksportit të naftës bruto do të ulet që nga 1 janari i vitit 2010 në Federatën Ruse nga 271 dollarë deri në 267 dollarë për ton.
Sipas të dhënave të Qendrës mbarë ruse të studimit të
Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin lançoi punën e prodhuesit më t
Rusia bëri një hap të ri drejt zgjerimit të prezencës së vet vet në tregun energjetik të rajonit Aziatiko-OqeanoPaqësor.
Duma Shtetërore shpreh indinjatë në lidhje me aktin e vandalizmit të kryer nga autoritetet
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27