×
Osetia e Jugut, 6 gusht 2010
  Në gusht të vitit 2008 pikërisht Gjeorgjia ishte ajo që ndërmorri agresionin dhe u bë iniciatore e shpërthimit të luftës në Kaukaz.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2010
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2010
1
2
3
4
7
8
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
28
29
30
31