×
Osetia e Jugut, 31 mars 2010
    Rusia në diskutimet e zhvilluara në Gjenevë për garantimin e sigurisë në Transkaukazi propozoi projektin e dokumentit mbi mospërdorimin e forcës për Gjeorgjinë, Abkhazinë dhe Osetinë e Jugut, njoftoi Kreu i delegacionit rus Grigori Karasin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30