×
Abhazia, Gusht 2011
Zgjedhjet presidenciale, që po zhvillohen sot në Abkhazi, përputhen plotësisht me Kushtetutë
Sot në Abkhazi po zhvillohen zgjedhjet e parakohshme presidenciale. Në 35 rrethe janë hapur 170 qendra votimi, duke përfshirë edhe dy jashtë vendit - në Moskë dhe Çerkessk (kryeqyteti i Republikës Karaçajevo-Çerkezia).

Më 26 gusht Abkhazia dhe Osetia e Jugut kremtojnë përvjetorin e tretë të pavarësisë në vet.

Luftën kundër Osetisë së Jugut në gusht të vitit 2008 e filloi Gjeorgjia, deklaroi Tengiz Sigua, i cili pat kryesuar qeverinë e Gjeorgjisë në periudhën e viteve 1992-1993.

Kopjet e materialeve të hetimeve ruse të ngjarjeve të gushtit të vitit 2008, kur trupat

Zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rusisë e quajti public relations (PR) primitiv, analfabet rezolutën e Senatit të SHBA mbi “pushtimin” e Abkhazisë dhe Osetisë së Jugut nga Rusia.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
2
3
4
5
6
7
8
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31