×
Gjeorgjia, Shkurt 2013
Hillary Clinton i ka dërguar një letër Kryeministrit gjeorgjian, Bidzina Ivanishvili, në t
Në Gjeorgji u konfirmua rasti i pestë i vdekjes nga gripi i derrave. Të dielën, në një nga spitalet e Tbilisit, ndërroi jetë një pacient që u dërgua në kryeqytet nga qyteti i Zugdidit.
Ish-Kreu i Byrosë së Informacionit dhe Inteligjencës të Gjeorgjisë, Irakli Batiashvili, në një intervistë ekskluzive me Radiokompaninë "Zëri i Rusisë" njoftoi si më poshtë vijon:
Përfaqësuesit e disa organizatave gjeorgjiane, të cilat kërkojnë dorëheqjen
Parlamenti i Gjeorgjisë refuzoi të dëgjonte raportin vjetor të Presidentit Mihaill Saakashvili (Mikhail Saakashvili), njoftoi të enjten gazetarët Kryetari i Parlamentit David Usupashvili.
Kryeministri i Gjeorgjisë Bidzina Ivanishvili e ka quajtur rregullimin e marrëdhënieve me Rusinë "problemin më të madh dhe dëshirën më të madhe" të autoriteteve të reja.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
6
8
9
10
11
12
13
16
17
19
20
21
23
24
25
26
27
28