×
Gjeorgjia, Mars 2012
Rojet bregdetare gjeorgjiane ndaluan anijen ruse “Pur-navolok”. Sipas konfirmimeve të policisë kufitare, kjo ndodhi në ujërat detare të Sarpi (kufiri gjeorgjiano-turk) për shkak të shkeljes nga anija ruse e mallrave të rregullave të lundrimit.
Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Anders Fogh Rasmussen të mërkurën
Kryeministri rus Vladimir Putin mendon se shkaku i problemeve ekzistuese në marrëdhëniet midis Rusisë dhe Gjeorgjisë janë veprimet e udhëheqjes gjeorgjiane. Por ai shpreson megjithatë se do të gjendet rrugëdalje nga udha pa krye në këto marrëdhënie.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
5
6
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31