×
Gjeorgjia, Gusht 2011

Luftën kundër Osetisë së Jugut në gusht të vitit 2008 e filloi Gjeorgjia, deklaroi Tengiz Sigua, i cili pat kryesuar qeverinë e Gjeorgjisë në periudhën e viteve 1992-1993.

Kopjet e materialeve të hetimeve ruse të ngjarjeve të gushtit të vitit 2008, kur trupat
Presidenti Saakashvili është patologji dhe anomali në sfondin e gjithë popullit gjeorgjian, deklaroi sot Ministri

Ceremonitë përkujtimore, kushtuar përvjetorit të tretë të luftës pesë ditore në Kaukaz, po zhvillohen sot në Osetinë e Jugut (Kaukaz).

Në prag të përvjetorit të tretë të luftës midis Gjeorgjis

Zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rusisë e quajti public relations (PR) primitiv, analfabet rezolutën e Senatit të SHBA mbi “pushtimin” e Abkhazisë dhe Osetisë së Jugut nga Rusia.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
2
3
4
6
7
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31