×
Gjeorgjia, 9 mars 2011
Në Bernin suedez do të fillojnë negociatat gjeorgjiano-ruse për hyrjen e Rusisë në Organizatën Botërore të Tregtisë (OBT). Gjeorgjia do të arrijë kthimin e kontrollit të vet mbi pikat doganore në Abkhazi dhe Osetinë e Jugut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31