×
Gjeorgjia, Mars 2011
Në Tbilisi nën drejtimin e Asamblesë Parlamentare të NATO-s javën e kaluar
Kryetari i Asamblesë Parlamentare (AP) të NATO-s Carl Lamers doli për fillimin e dialogut midis
Verë në këmbim të vendimit për hyrjen në Organizatën Botërore të Tregtisë (OBT). Rusia është gati të bëjë pazar me Gjeorgjinë në lidhje me këto dy çështje, njoftojnë gazetat.
Në Bernin suedez do të fillojnë negociatat gjeorgjiano-ruse për hyrjen e Rusisë në Organizatën Botërore të Tregtisë (OBT). Gjeorgjia do të arrijë kthimin e kontrollit të vet mbi pikat doganore në Abkhazi dhe Osetinë e Jugut.
Në Gjenevë filloi raundi i 15-të i diskutimeve për sigurimin dhe stabilitetin në Transkaukazi.
Osetia e Jugut filloi sërish procedurën e dorëzimit në Gjykatën
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31