×
Gjeorgjia, Janar 2011
MPJ e Gjeorgjisë mohoi informacionin e shpërndarë mga mjetet e informimit masiv mbi at
As më shumë e as më pak plot 35 miliardë dollarë - një kompensim të tillë ka ndërmend të kërkojë Gjeorgjia prej Rusisë për luftën e gushtit të vitit 2008.
Pentagoni hodhi poshtë informacionin mbi atë se SHBA-s premtuan ti furnizojnë Gjeorgjisë mjete mbrojtëse kundërajrore dhe antitank. Me deklaratën përkatëse doli në Uashington Përfaqësuesi i Ministrisë së mbrojtjes së SHBA-s.
Familjarët e 15 marinarëve gjeorgjianë, të cilët u rrëmbyen në shtator të vitit të kaluar nga piratët somalezë, kërkojnë të takohen me Presidentin e Gjeorgjisë Mihaill Saakashvili.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31