×
Ansambli "Aleksandrov"

Në Varshavë më 11 nëntor gjatë kremtimit të Ditës së Pavarësisë u krye një sulm ndaj Ambasadës së Federatës Ruse.

Ish-Kryetari i Sejmit (parlamenti polak) dhe ish-Kryeministri i Polonisë Josef Oleksy ishte i pranishëm në koncertin e Ansamblit të Ushtrisë Ruse "Aleksandrov" që u mbajt në Varshavë.

Në Varshavë më 4 nëntor u dha koncerti me sallë të tejmbushur plot e përplot me spektatorë i Ansamblit të Ushtrisë Ruse "Aleksandrov", në të cilin ndër të ftuarit e nderit ishin Ambasadori rus Aleksandër Aleksejev dhe bashkëshortja e tij, ish-Kryetari i Sejmit dhe ish-Kryeministri polak Jozef Oleksy me gruan, ish-Kryeministri i Polonisë Kazimierz Marcinkiewicz.

Me rastin e fillimit të turneut në Poloni të Ansamblit të Ushtrisë Ruse "Aleksandrov" Ambasadori i Rusisë Aleksandër Aleksejev priti Drejtorin e Ansamblit Leonid Malev, Drejtorin e Përgjithshëm të Agjencisë EAR Piotr Skulski, që organizon këto turne, si dhe përfaqësuesit e Radiokompanisë "Zëri i Rusisë", e cila është partnere mediatike e Ansamblit.

Tashmë që prej 10 vjetësh Piotr Skulski, Drejtor i Agjencisë polake EAR, organizon shfaqjet e Ansamblit ushtarak rus të këngëve dhe valleve "Aleksandrov" në Poloni, dhe gjatë gjithë këtyre viteve në koncertet e tij janë shitur paraprakisht të gjitha biletat dhe sallat kanë qenë të mbushura plot e përplot. Më 3 nëntor artistët rusë do të fillojnë turneun e radhës në këtë vend në Vistula.

Ministria ruse e Mbrojtjes po përgatit solistin e vet ushtarak për të marrë pjesë në festivalin e këngës "Eurovision 2014", njoftoi për gazetarët Kreu i Ansamblit të këngëve dhe valleve të ushtrisë me emrin "Aleksandrov".

Më 4 tetor të vitit 2013 në sallën e koncerteve të Pallatit Shtetëror të Kremlinit do të mbahet koncerti jubilar i Ansamblit Akademik të Këngëve dhe Valleve të Ushtrisë ruse "Aleksandrov".

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31