×
arma kimike, 2 shtator 2013

Anëtarët e Lidhjes së Shteteve Arabe i bënë thirrje OKB-së dhe komunitetit ndërkombëtar për të ndërmarrë masat e nevojshme parandaluese kundër autoriteteve siriane, të cilat Liga Arabe i quan përgjegjëse për përdorimin e armëve kimike në vend.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
7
8
14
15
21
22
28
29