×
arma kimike, Qershor 2013
Një grup ekspertësh i OKB-së ndodhet në Turqi, ku synojnë të mbledhin dhe të shqyrtojnë informacionin në lidhje me përdorimin e armës kimike në Siri.
Kreu i Komitetit të Dumës Shtetërore për Punët e Jashtme
Informacioni mbi përdorimin e armëve kimike në Siri do të jetë nj
Rusia dhe SHBA-ja në ditët e ardhshme do të zhvillojnë konsultime në nivel
Sekretari Amerikan i Shtetit, John Kerry, i kërkoi Kreut të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Francës, Laurent Fabius, t’i paraqesë Uashingtonit dëshmitë zotëruese faktike të përdorimit të armës kimike në Siri.
Britania e Madhe mori konfirmimin e faktit se në Siri është përdorur armë kimike - gazi neuro-paralitik Sarin, deklaroi të mërkurën zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Bashkuar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30