×
NATO, Shkurt 2013
Drejtësia e Ukrainës duhet të justifikohet politikisht në qoftë se Ukraina d
Vendet e NATO-s do të reduktojnë armët e tyre taktike bërthamore me kusht
Aleanca e Atlantikut të Veriut përfundoi vendosjen në territorin e Turqisë të komplekseve raketore kundërajrore "Patriot". "Dislokimi përfundoi, të gjitha sistemet u aktivizuan", - tha zëdhënësi për shtyp i NATO-s.
E para prej dy baterive amerikane të komplekseve raketore të mbrojtjes kundërajrore “Patriot” u vu sot në dezhurn luftarak, njoftoi Zëdhënësja e NATO-s, Oana Lungescu. Sipas fjalëve të saj, komplekset janë nën komandën dhe kontrollin e NATO-s.
NATO nuk do të marrë pjesë në operacionet ushtarake në Mali, por miraton veprimet
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
25
26
27
28