×
NATO, 16 janar 2013
Plani i bashkëpunimit ushtarak mes Rusisë dhe NATO-s parashikon zhvillimin në vitin 2013 të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
5
6
8
10
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
31