×
NATO, 1 tetor 2012
Si rezultat i shpërthimit në qendër të qytetit Khost në lindje të Afganistanit u vranë tre ushtarë të NATO-s dhe disa banorë vendas.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
2
3
5
6
7
8
11
13
14
16
20
21
23
26
27
28
29
31