×
NATO, Qershor 2011
Negociatat mbi mbrojtjen antiraket (MAR) janë provë fortësie për marrëdhëniet e Rusisë me partnerët perëndimorë. Për këtë deklaroi në Dumën Shtetërore Ministri i Jashtëm i Federatës Ruse Sergei Lavrov.
Gjatë dhënies së dorëheqjes nga posti i vet Shefi i Pentagonit Robert Gates tha se nuk i quan aleatët evropianë të aftë për operacione të suksesshme ushtarake.
NATO dhe partnerët e koalicionit vendosën të zgjasin operacionin në Libi edhe për 90 ditë, njoftoi sot Sekretari i përgjithshëm i Aleancës Andres Gogh Rasmussen.
Midis temave të diskutimeve të zhvilluara gjatë 4 ditëve në qytetin bullgar Varna
Ecuria e dislokimit të sistemeve amerikane të Mbrojtjes Antiraket (MAR) në vende të caktuara europiane
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
3
4
5
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29