×
NATO, 11 mars 2011
NATO pret furnizimin e shpejtë të helikopterëve rusë në Afganistan, deklaroi Sekretari i
Rusia dhe NATO-s po përfundojnë punën mbi projektin e përbashkët sekret Standex, i cili mundëson identifikimin e bombave nga më të voglat në trupat e terroristëve kamikaze.
Britania e Madhe mund të kryesojë operacionin kundër Gaddafit. David Cameron, të cilin kohët e fundit e shqetësonin problemet e ekonomisë, vendosi të provojë në veten e vet ampulën e strategjisë ushtarake.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
26
27