×
NATO, 10 mars 2011
Si ti bëhet punës me Gaddafin? Si të formulohet në afate sa më të shkurtra rendi i ditës së mbledhjes së ministrave të vendeve të NATO-s në Bruksel.
BE dhe NATO në mënyrë të pavarur nga njëri-tjetri do të diskutojnë situatën e krijuar në Libi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
26
27