×
NATO, 1 mars 2011
SHBA dhe NATO po zhvillojnë negociata në lidhje me zgjidhjen “ushtarake” të çështjes që ka të bëjë me përmbysjen e regjimit të Muammar Gaddafit në Libi, deklaroi Ambasadorja e SHBA në OKB Suzanne Rice.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
26
27