×
NATO, Mars 2011
Në Tbilisi nën drejtimin e Asamblesë Parlamentare të NATO-s javën e kaluar
Situata në Libi u bë çështja kryesore në rendin ndërkombëtar
Pas daljes së Francës dhe Britanisë së Madhe në rolet pararojë n
Bombardimet e Libisë po vazhdojnë tashmë që prej një jave, por ata që marrin pjesë në operacionin ushtarak nuk kanë as një udhëheqje të vetme, as perceptimin strategjik të qëllimeve të këtij aksioni.
Në NATO konfirmuan gatishmërinë e pjesëmarrjes në operacionet e koalicionit ndërkombëtar në Libi.
Kryetari i Asamblesë Parlamentare (AP) të NATO-s Carl Lamers doli për fillimin e dialogut midis
NATO po i demonstron gjithë botës dobësinë e vet. Brenda aleancës ekzistojnë divergjenca për sa i përket strukturës drejtuese politike të operacionit në Libi, mendojnë mjetet britanike të informimit masiv.
Forcat e NATO-s do ti dorëzojnë funksionet për garantimin e sigurisë në 7 rajone të Afganistanit dikastereve ushtarake të vendit në qershor të këtij viti. Për këtë njoftoi sot në Kabul Presidenti i Afganistanit Hamid Karzay.
NATO është gati për goditje ajrore në Libi, njoftoi një birim diplomatik n
NATO pret furnizimin e shpejtë të helikopterëve rusë në Afganistan, deklaroi Sekretari i
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
26
27