×
NATO, Korrik 2010
Zhvillimi i bashkëpunimit ushtarak të Rusisë dhe Aleancës së Atlantikut të
Aleanca e Atlantikut Verior është e mbushur plot vendosmëri për rivendosjen e plot
"Aktualisht e ardhmja e NATO-s varet nga ajo, në se do të zërë apo jo në të Rusia vendin  e vet". Kështu mendon politologu i autoritetshëm në Gjermani Christoph Bertram, në të kaluarën Drejtor i Institutit londinez të studimeve strategjike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31