×
Tajlanda, 21 shtator 2012
Në Tajlandë gjëmoi një shpërthim. Si rezultat i incidentit pesë persona u vranë dhe 40 të tjerë morrën plagë të gradëve të ndryshme të vështirësisë. Për këtë njoftojnë mediat lokale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30