×
Tajlanda, 2011
Ish Kryeministri i Tajlandës Thaksin Shinawatra, i cili jeton në mërgim, nuk është përfshirë në listën e personave të falur me rastin e ditëlindjes së mbretit Bhumibol Adulyabej.
Autoritetet e Tajlandës planifikojnë të pompojnë brenda 10 ditëve të ardhshme 5.5 miliardë metra kub ujë nga rrugët e Bangkokut me qëllim të shmangies së përmbytjes të pjesëve qendrore të tij.
Sot në Tajlandë pritet të hapet konkursi i teknologjive të larta “ROBOCON”. N
Kamboxhia dhe Tajlanda po forcojnë grupimet e veta ushtarake në zonën e kufirit të përbashkët, ku për të tretën ditë me radhë po vazhdon konfrontimi i armatosur.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31