×
Bashkimi Europian, 17 qershor 2013
Bashkimi Europian dhe Shtetet e Bashkuara njoftuan zyrtarisht fillimin e negociatave mbi zonën e tregtisë s
Presidenti sirian Bashar Al-Assad paralajmëroi BE-në lidhur me furnizimin e rebelëve sirianë me
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
10
11
13
14
15
16
21
22
23
25
26
29
30