×
Bashkimi Europian, 7 qershor 2013
Të premten Komisioneri Evropian për Zgjerimin dhe Politikën Evropiane të Fqinjësis
Të enjten Komisioni Europian shprehu mospajtimin e tij me raportin autokritik të Fondit Monetar Ndërkomb
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
10
11
13
14
15
16
21
22
23
25
26
29
30