×
Bashkimi Europian, 3 maj 2013
Sipas fjalëve të Përfaqësueses së Lartë të BE-së për Politikë të Jashtme dhe Siguri Catherine Ashton, "zgjidhja e vetme për t'i dhënë fund dhunës është dialogu politik".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
4
5
6
7
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
20
21
22
25
26
27
31