×
Bashkimi Europian, Mars 2013
Bankat qipriote kanë filluar t'i shërbejnë më në fund klientëve. Pavarësisht nga fakti se institucionet e kreditit nuk kanë punuar në ishull për gati dy javë, panik dhe eksitim rreth zyrave të tyre nuk është vërejtur.
Një nga rezultatet e takimit të fundit të "Qeveria e Federatës Ruse - Komisioni Evropian" u bë nënshkrimi i "hartës rrugore" të bashkëpunimit energjetik midis Rusisë dhe BE-së deri në vitin 2050. Vërtetë, ai është një dokument kornizë dhe nuk ka të bëjë me Paketën e Tretë të Energjisë - planin e liberalizimit të tregut të energjisë në Evropë.
Sipas vlerësimeve të ndryshme, rusët ruajnë në bankat e Qipros nga 18-26
Eurogrupi është kundër pjesëmarrjes së drejtpërdrejtë të Rusisë në programin e stabilizimit financiar të Qipros, deklaroi Ministri i Financave i Maltës, Edward Scicluna.
Shërbimi Policor i Bashkimit Europian zbuloi në territorin e BE-së pothuajse 3600 grupe të krimit të organizuar.
Marrëveshja e re për thjeshtësimin e regjimit të vizave midis Rusisë dhe Bashkimit Europian do të lehtësojë dhënien e vizave me afat të shkurtër dhe të atyre me shumë hyrje.
Krerët e vendeve europiane në samitin e së premtes të BE-së ka gjasa
Agjencitë informative citojnë fragmente nga fjalimi që mbajti përpara Parlamentit të Rumanisë Presidenti Trajan Bashesku (Traian Basescu).
Prishtina do të bëjë lëshime në lidhje me statusin e pjesë
I Dërguari i Posaçëm i OKB-së dhe Lidhjes së Shteteve Arabe p
Negociatat ndërmjet BE-së dhe Rusisë për lehtësimin e regjimit të
Presidenti i tretë i Republikës Çeke Milosh Zeman gëzon në atdhe reputacionin e politikanit pro-rus.
Autoritetet antitrust të Bashkimit Evropian mund të deklarojnë për vënien e nj
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
9
10
14
16
17
20
23
24
26
28
30
31