×
Bashkimi Europian, 18 janar 2013
Në Bashkimin Europian duke filluar që nga 19 janari do të vihen në qarkullim patentat
Bashkimi Europian, patentë shoferi
Bashkimi Europian, Serbia dhe Kosova ranë dakord për të krijuar një fond në
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
4
5
6
7
10
12
13
19
20
24
26
27
28
29