×
Bashkimi Europian, 4 shtator 2012
Hapi tjetër i Serbisë drejt anëtarësimit në Bashkimin Evropian duhet t
Autoritetet e Portugalisë iu drejtuan Bashkimit Evropian me kërkesën për ndihmë në luftën kundër zjarreve pyjore, të cilat kanë pushtuar rajonet qendrore dhe veriore të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
29
30