×
Bashkimi Europian, 14 maj 2012
Presidenti i Ukrainës Viktor Janukoviç beson se Kampionati Evropian i Futbollit i vitit 2012 do t
Në Siri, në qytetin Rastan, po zhvillohen përleshje të ashpra mes forcave qeveritare dhe
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
16
17
18
19
20
21
23
25
26
27
31