×
Bashkimi Europian, 10 janar 2012
Shtetet anëtare të BE-së morrën vendimin për ta afruar nga data
Bankierët komentojnë sot në mënyrë mjaft aktive rezultatet e takimit të Nicolas Sarkozy dhe Angela Merkel.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
7
8
12
13
14
15
16
19
21
22
28
29
30