×
Bashkimi Europian, Gusht 2011
Vendet e BE ranë dakort për vendosjen e embargos së naftës kundër Sirisë. Zyrtarisht kjo do të shpallet deri në fund të kësaj jave.
Republika Çeke nuk është ende e gatshme të deklarojë datën e pranimit
Tregjet botërore po tentojnë të rivendosin ekuilibrin duke u përpjekur të gjejn
Një seri e tërë tronditjesh ekonomike, problemet me borxhet e vendeve të Bashkimit Evropian, rreziku kërcënues i default të SHBA, ngadalësimi i rritjes së GDP botërore - të gjitha këto gjeneruan debatet midis ekspertëve mbi krizën e re ekonomike.
Pikësynim i rëndësishëm i përbashkët i Rusisë dhe BE është vendosja e regjimit pa viza midis tyre.
Ministria e Ekonomisë e Rusisë nuk parashikon përsëritje të krizës së vitit 2008.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
2
3
4
6
7
8
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31